Course Creator

* Definim o strategie eficientă pentru conținutul și structura cursului.
* Identificăm audiența țintă
* Îți ofer îndrumare privind design-ul grafic, utilizarea imaginilor, videoclipurilor, graficelor sau altor resurse vizuale pentru a face cursul mai atractiv și ușor de înțeles pentru participanți.
* Îți ofer feedback constructiv pe măsură ce progresezi în dezvoltarea cursului tău online. Acest feedback este valoros pentru a identifica punctele tale forte și slabe și pentru a face îmbunătățiri pe parcurs.
* Te ghidez în strategiile de marketing online și împărtășesc cu tine tehnici eficiente pentru a-ți construi audiența și a-ți promova cursul pe diverse platforme și canale.
* Te ajut să îți gestionezi timpul și resursele în mod eficient pentru a-ți atinge obiectivele de creare a cursului într-un termen rezonabil.
* Îți ofer sprijin și motivație pentru a depăși obstacolele și pentru a-ți menține focusul asupra obiectivelor tale.

Programează o ședință gratuită -> AICI <-

Vino să-ți optimizezi eforturile și să ai o abordare mai structurată în crearea și dezvoltarea propriului curs online, ceea ce va crește șansele de succes ale proiectului tău educațional.

Despre Isabela Popa

Sunt Isabela Popa, fondatoarea Explore Academy. Mă ghidez în ceea ce fac după următoarea structură: studiez, experimentez cunoașterea și împărtășesc. 
 
 Am o experiență de peste 10 ani ca profesor de Matematica și Informatica timp în care am conceput și testat foarte multe materiale didactice ca astăzi să fie structurate sub forma unui curs. 
 
Îmi place să-i ajut pe ceilalți să descopere lucruri noi, să-și atingă obiectivele fie ca discutam de examenul de Bacalaureat, fie de admitere la o facultate tehnică. Cele mai notabile rezultate cu elevii rămân admiterile la diverse universități tehnice(București, Cluj, Iași).
 
Scopul meu este să ofer tinerilor profesori un mediu dinamic, modern în care atât ei cât și elevii să se poată dezvolta constant. 
 
Sunt trainer acreditat și susțin programul de mentorat “Train the teacher”  conceput pentru a sprijini dezvoltarea profesională a profesorilor și pentru a-i ajuta să atingă obiectivele lor în cariera didactică.  
 
Consiliez profesori și traineri în formarea de cursuri online pentru ca ei să-și optimizezi eforturile și să-și dezvolte o abordare mai structurată, ceea ce va crește șansele de succes al proiectului lor educațional.
Fondator Explore Academy

Gata sa începi? Te poți înscrie Online - asigură-ți un loc din timp!

250.00 lei1,600.00 lei

Vino să-ți optimizezi eforturile și să ai o abordare mai structurată în crearea și dezvoltarea propriului curs online, ceea ce va crește șansele de succes ale proiectului tău educațional.

Imediat după achiziționarea cursului veți fi contactat de echipa noastră.

Ai întrebări? Scrie-ne prin formularul de mai jos sau întreabă-ne direct apelând 0740 563 182