Course Creator

* Definim o strategie eficientă pentru conținutul și structura cursului.
* Identificăm audiența țintă
* Îți ofer îndrumare privind design-ul grafic, utilizarea imaginilor, videoclipurilor, graficelor sau altor resurse vizuale pentru a face cursul mai atractiv și ușor de înțeles pentru participanți.
* Îți ofer feedback constructiv pe măsură ce progresezi în dezvoltarea cursului tău online. Acest feedback este valoros pentru a identifica punctele tale forte și slabe și pentru a face îmbunătățiri pe parcurs.
* Te ghidez în strategiile de marketing online și împărtășesc cu tine tehnici eficiente pentru a-ți construi audiența și a-ți promova cursul pe diverse platforme și canale.
* Te ajut să îți gestionezi timpul și resursele în mod eficient pentru a-ți atinge obiectivele de creare a cursului într-un termen rezonabil.
* Îți ofer sprijin și motivație pentru a depăși obstacolele și pentru a-ți menține focusul asupra obiectivelor tale.

Programează o ședință gratuită -> AICI <-

Vino să-ți optimizezi eforturile și să ai o abordare mai structurată în crearea și dezvoltarea propriului curs online, ceea ce va crește șansele de succes ale proiectului tău educațional.

Despre Isabela Popa

 Sunt Isabela Popa, fondatoarea Explore Academy,  autoarea cursului de C++ Bacalaureat & Admitere și a programului de mentorat Course Creator. 

 Scopul meu este să ofer tinerilor profesori un mediu dinamic, modern în care atât ei cât și elevii să se poată dezvolta constant. 

  Misiunea mea este să creez un mediu potrivit atât pentru elevi cât și pentru profesori și să facem o altfel de educație pentru că eu consider că în România exista mari lacune în acest domeniu. Se poate porni schimbarea în educație de la micro către macro.

 Pornesc schimbarea prin cursuri de educație formală și non-formală, cursuri pentru profesori și elevi și o abordare unică prin faptul ca îi învăț să puna intrebari. Ofer un mediu securizat în care ei pot pune întrebări și învață să pună întrebări.

Valorile mele sunt familia, ghidare și curajul de a crede că se poate mai bine. 

 Programator la bază, extrem de pasionată de tehnologie sunt la curent cu tool-urile de care ai nevoie în dezvoltarea cursului tău online și vin cu o structură logică pe ca am aplicat-o și eu în cursul meu.

  Am început dezvoltarea platformei  Explore Academy cu un curs de Marketing și am continuat să studiez acest domeniu și să aplic cunoștințele tehnice pe care le am pe site și în social media prin materiale foto și video. 

Gata sa începi? Te poți înscrie Online - asigură-ți un loc din timp!

250.00 lei1,600.00 lei

Vino să-ți optimizezi eforturile și să ai o abordare mai structurată în crearea și dezvoltarea propriului curs online, ceea ce va crește șansele de succes ale proiectului tău educațional.

Imediat după achiziționarea cursului veți fi contactat de echipa noastră.

Ai întrebări? Scrie-ne prin formularul de mai jos sau întreabă-ne direct apelând 0740 563 182