Cunoaște Echipa Explore Academy

Echipa noastră este alcătuită din oameni talentați și dedicați care lucrează împreună pentru a atinge obiectivele comune. Fiecare membru aduce propriile sale abilități și experiență unică la masă și contribuie atât la succesul echipei noastre, cât și al tău.

Isabela Popa

 Sunt Isabela Popa, fondatoarea Explore Academy,  autoarea cursului de C++ Bacalaureat & Admitere și a programului de mentorat Course Creator. 

 Scopul meu este să ofer tinerilor profesori un mediu dinamic, modern în care atât ei cât și elevii să se poată dezvolta constant. 

  Misiunea mea este să creez un mediu potrivit atât pentru elevi cât și pentru profesori și să facem o altfel de educație pentru că eu consider că în România exista mari lacune în acest domeniu. Se poate porni schimbarea în educație de la micro către macro.

 Pornesc schimbarea prin cursuri de educație formală și non-formală, cursuri pentru profesori și elevi și o abordare unică prin faptul ca îi învăț să puna intrebari. Ofer un mediu securizat în care ei pot pune întrebări și învață să pună întrebări.

Valorile mele sunt familia, ghidare și curajul de a crede că se poate mai bine. 

Bălănescu Radu

Sunt psihoterapeut cu o experiență de 3 ani în cabinet, expertiză în dezvoltarea personală și 8 ani de experiență în vânzări. 

Cred că profesionalismul, creativitatea și încrederea sunt cheia unei abordări eficiente în terapie. Sunt serios în ceea ce fac și înțeleg importanța empatiei în relațiile cu clienții mei. Sunt, de asemenea, un antreprenor dedicat și co-fondator al platformei online de meditații Explore Academy. 

Am creat această platformă pentru a oferi oportunitatea de dezvoltare personală și profesională oamenilor din întreaga lume. Cred că educația și auto-cunoașterea sunt instrumente puternice pentru creșterea personală și am făcut-o una dintre principalele mele pasiuni.

Experiența mea în vânzări m-a ajutat să îmi dezvolt abilități de comunicare și negociere, care sunt esențiale atât în terapie, cât și în antreprenoriat. Am învățat să ascult cu atenție nevoile clienților și să lucrez cu ei pentru a găsi soluții care să îi satisfacă.

Sunt onorat să fac parte din călătoria de dezvoltare personală a fiecărui client și sunt încântat să lucrez împreună cu dumneavoastră pentru a vă atinge potențial maxim. Prin terapie și prin Explore Academy, ofer instrumentele și resursele necesare să putem construi împreună!

Niculae Ștefania - Matematică, Informatică 5-12 + facultate

Un rezultat notabil:

Unul dintre elevii mei cu un rezultat foarte bun a fost Marius C. care a reluat materia la matematică după 3 ani de când a terminat liceul. Avea o bază foarte slabă la început, uitând majoritatea noțiunilor din liceu, dar cu motivație și dedicare a reușit să obțină nota 9 la admitere la Școala de Subofițeri. Totodată Radu F. a venit cu o bază foarte mică la început, iar în mai puțin de un an a reușit să ia peste 7 în simularea la informatică și să înceapă proiectul de atestat in C#.

Ce te-a motivat să alegi meseria de profesor?

Consider că vocația m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Faptul că pot influența elevii spre un drum mai bun mi se pare extraordinar. În trecut, cand eram programatoare îmi placea foarte mult ceea ce dezvoltam, dar meseria de profesor mă împlinește sufletește, iar în momentul de fața nu mă văd făcând altceva.

Ce te motivează să lucrezi alături de noi?
Transparența și libertatea de a-mi face propriul plan de lecții pentru a desfașura orele.

Care este cea mai mare satisfacție pe care o ai practicând această meserie?
Satisfacție este puțin spus. Ador să îmi văd elevii evoluând, nu se compară cu nimic.

Care este viziunea ta în viitor privind meseria aceasta?
În viitor mi-aș dori să fac orele din ce în ce mai interactive și mai captivante. Mi-aș dori ca pe lângă nota de la examen elevii să rămână cu abilități și competențe care sa îi ajute în viitor.

Radu Maria Raluca - Matematică clasele V-XII

Ce te-a motivat să alegi meseria de profesor?

Dorința de a putea ajuta elevii și de a putea fi cât mai aproape de ei.

Ce te motivează să lucrezi alături de noi?
Motivația mea sunt elevii și mediul în care pot lucra cu ei.

Care este cea mai mare satisfacție pe care o ai practicând această meserie?

Sunt foarte satifăcută atunci când elevii pleacă cu lecțiile învațate acasă, fără a mai fi nevoie de o aprofundare amanunțită în timpul lor liber.

Care este viziunea ta în viitor privind meseria aceasta?

Cine își amintește propriul proces de educație își amintește profesori, nu metode sau tehnici de predare. Profesorul este inima sistemului de educație.

Malairau Ana Maria - Engleză

Un rezultat notabil:
Cambridge certificate for B2 (2 students); C1 (1 student)

Ce te-a motivat să alegi meseria de profesor?
Pasiunea de a lucra cu copiii.

Ce te motivează să lucrezi alături de noi?
Transparența, respectul și buna comunicare.

Care este cea mai mare satisfacție pe care o ai practicând această meserie?
Observarea unor îmbunătățiri la fiecare elev de la o lecție la alta ; faptul că pot avea o influență educațională pozitivă pentru elev.

Care este viziunea ta în viitor privind meseria aceasta?

1. Crearea unor cursuri specifice pentru adulți;
2. Crearea unor cursuri specifice pentru elevi pe o anumită categorie de vârstă.
3. Obținerea unui certificat internațional TEFL/TESOL