Webinar Gratuit

Cui i se adresează?

Acest webinar este potrivit pentru profesori, traineri, vorbitori publici sau oricine altcineva care are nevoie să-și perfecționeze abilitățile de comunicare și să creeze cursuri captivante.

Despre ce vom discuta:

Care este strategia mea?

Strategia mea este formată din 3 componente: claritate, conținut și comunitate. 

  • Claritate pentru a ști care sunt obiectivele tale și dacă aceastea sunt aliniate cu valorile tale.De asemenea să transmiți informațiile și conceptele cheie într-un mod ușor de înțeles pentru participanți. 

  • Conținutul unui curs online ar trebui să fie informativ, captivant și ușor de înțeles pentru participanți.Vom discuta de la imaginea de ansamblu (structura unui curs) la detalii (structura unei lecții) 

  • Comunitatea careia tu te adresezi, publicul țintă și cum ajungi la el.  Este important să folosești diverse strategii de implicare și să creezi o atmosferă interactivă.

De ce să dezvolți un curs online?

Dacă ai cunoștințe și abilități valoroase într-un anumit domeniu, crearea unui curs online îți oferă o oportunitate de a împărtăși aceste cunoștințe cu un public larg. Poți ajuta oamenii să învețe și să dezvolte abilități noi într-un mod structurat și eficient.

Cursurile online oferă flexibilitate în învățare, deoarece participanții pot urma cursul în propriul lor ritm și în funcție de propriul program. Cursurile online sunt, de asemenea, accesibile în orice moment și de oriunde, ceea ce permite participanților să învețe de la distanță și să acceseze conținutul în funcție de nevoile și preferințele lor.

Dacă cursul tău oferă valoare și este căutat de către public, poți genera venituri suplimentare prin vânzarea cursului online. 

Crearea unui curs online te va determina să explorezi și să înțelegi subiectul în profunzime, ceea ce poate îmbunătăți și consolida propria ta înțelegere și abilități. Procesul de predare și interacțiune cu participanții îți oferă oportunitatea de a învăța și dezvolta constant.

Poți ajunge la un număr mare de participanți, indiferent de locație sau fus orar. Astfel, poți avea un impact mai mare în comunitatea ta și poți influența viețile a numeroase persoane care doresc să învețe de la tine.

Ce să nu lipsească din cursul tău?

Include activități practice, studii de caz, exerciții de grup și posibilitatea de a pune întrebări și a interacționa cu tine și cu ceilalți participanți.

Feedback

Te poate ajuta să îmbunătățești continuu cursul și să adaptezi conținutul și metodele de predare în funcție de nevoile audienței.

Menține contactul

După încheierea cursului, menține contactul cu participanții prin intermediul newsletter-ului, oferindu-le resurse suplimentare sau informații despre cursuri viitoare. Aceasta poate contribui la construirea unei comunități de învățare și la încurajarea recomandărilor către alți potențiali participanți.

Completează formularul de participare