Course Creator - webinar Gratuit ediția a IV-A

Cui i se adresează?

Acest webinar este potrivit pentru profesori, traineri, vorbitori publici sau oricine altcineva care are nevoie să-și perfecționeze abilitățile necesare pentru a construi un curs online de succes.

Subiectele pe care le vom aborda:

  • Vom lucra exerciții prin care să definești tema cursului, avatarul clientului ideal și care sunt obiectivele tale în ceea ce privește acest curs. Pe scurt, vei avea claritate cu privire la ceea ce ai de făcut. 

  • Conținutul unui curs online  este împărțit în structură generală, structura unei lecții, echipamente și tool-utile.

  • Comunitatea din jurul cursul tău online, metode de promovare (Newsletter, blog, webinar, social media)
 
 
 

De ce să dezvolți un curs online?

Dacă ai cunoștințe și abilități valoroase într-un anumit domeniu, crearea unui curs online îți oferă o oportunitate de a împărtăși aceste cunoștințe cu un public larg. Poți ajuta oamenii să învețe și să dezvolte abilități noi într-un mod structurat și eficient.

Cursurile online oferă flexibilitate în învățare, deoarece participanții pot urma cursul în propriul lor ritm și în funcție de propriul program. Cursurile online sunt, de asemenea, accesibile în orice moment și de oriunde, ceea ce permite participanților să învețe de la distanță și să acceseze conținutul în funcție de nevoile și preferințele lor.

Dacă cursul tău oferă valoare și este căutat de către public, poți genera venituri suplimentare prin vânzarea cursului online. 

Crearea unui curs online te va determina să explorezi și să înțelegi subiectul în profunzime, ceea ce poate îmbunătăți și consolida propria ta înțelegere și abilități. Procesul de predare și interacțiune cu participanții îți oferă oportunitatea de a învăța și dezvolta constant.

Poți ajunge la un număr mare de participanți, indiferent de locație sau fus orar. Astfel, poți avea un impact mai mare în comunitatea ta și poți influența viețile a numeroase persoane care doresc să învețe de la tine.

Ce să nu lipsească din cursul tău?

Include activități practice, studii de caz, exerciții de grup și posibilitatea de a pune întrebări și a interacționa cu tine și cu ceilalți participanți.

Feedback

Te poate ajuta să îmbunătățești continuu cursul și să adaptezi conținutul și metodele de predare în funcție de nevoile audienței.

Menține contactul

După încheierea cursului, menține contactul cu participanții prin intermediul newsletter-ului, oferindu-le resurse suplimentare sau informații despre cursuri viitoare. Aceasta poate contribui la construirea unei comunități de învățare și la încurajarea recomandărilor către alți potențiali participanți.

Completează formularul de participare