Cât de importantă este încrederea în profesorul tău?

Bună si bine ai revenit pe blogul Explore Academy!

Te invit la o discuție despre cum ajută o relație de încredere dintre elev și profesor. Menționez că încrederea în profesorul tău trebuie să fie bazată pe fapte și să fie construită treptat pe parcursul timpului

Cum ajută?

Atunci când ai încredere în profesorul tău, ești mai motivat să înveți și să te implici activ în procesul de învățare. Încrederea în profesor îți oferă siguranța că el sau ea are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a te ghida și sprijini în procesul de învățare și pentru a te ajuta să îți dezvolți abilitățile și potențialul.

Poate facilita comunicarea deschisă cu acesta astfel vei fi mai dispus să-i pui întrebări, să-i ceri sfaturi sau să-i împărtășești dificultățile cu care te confrunți. Profesorul poate identifica mai bine nevoile tale și poate oferi suport adecvat pentru a te ajuta să depășești obstacolele.

Profesorii pot fi modele importante în viața ta. Atunci când ai încredere în profesorul tău, poți fi inspirat de pasiunea, dedicarea și expertiza sa în domeniul său de studiu. Încrederea în profesor te poate motiva să aspiri la înalte standarde academice și personale.

În ce profesor ai avut cea mai mare încredere? Spune-mi povestea ta

Smile and shine, 

Isabella Popa