Train the teachers – Programul de mentorat pentru profesori

Bună si bine ai revenit pe blogul Explore Academy!

Train the teachers – Programul de mentorat pentru profesori este conceput pentru a ajuta profesorii să-și îmbunătățească capacitatea de a preda și de a se adapta la schimbările din educație și în societate.

Acesta va include următoarele elemente:

  1. Stabilirea obiectivelor clare pentru profesori. Am început cu identificarea nevoilor de formare ale profesorului, adică obiectivele și așteptările sale prin intermediul unor evaluări ale performanței, analiza feedback-ului de la studenți, observații ale clasei sau prin auto-evaluare.
  2. Cursurile teoretice și practice: Cursurile de formare continuă pot fi formate dintr-o combinație de sesiuni teoretice și practice. Aceste sesiuni pot include prezentări, discuții, activități de grup, studii de caz, simulări și proiecte de lucru.
  3. Evaluarea performanței și identificarea punctele forte și slabe. Pe baza acestei evaluări, vom dezvolta un plan de acțiune pentru a îmbunătăți performanța.
  4. Resurse și suport
  5. Introducerea tehnologiei  în crearea de resurse educaționale.
  6. Feedback constructiv, specific și clar, astfel încât profesorii să poată înțelege exact ce trebuie să îmbunătățească și cum să o facă.
  7. Evaluarea mentoratului 

Te poți înscrie pe site în secțiunea ” Carieră „. Vom programa o primă întâlnire prin care să vedem dacă acest program este sau nu potrivit pentru tine.

Abia aștept să te cunosc!