Principii si Obiective Explore Academy

Dupa 1 an jumatate de experienta ca anteprenor si 7 ca profesor in care am cautat sa ma dezvolt mult atat pe partea de soft-skilluri, cunostiinte si nu in ultimul rand ca anteprenor
Stiam inca de la inceput ca vrem sa oferim beneficiarilor nostri (elevii) o experienta care sa le dezvolte anumite soft-skilluri (cu mare accent pe organizarea timpului, dar si pe lucru in echipa sau comunicare). Ne dorim sa implementam un obicei bun cu care sa ramana si pe viitor.
Regula dupa care noi ne ghidam in firma, anume „Tu o spargi, tu o repari!” este o regula pe care inceram sa o insuflam si eleviilor nostri, este despre a-ti da seama ce ai facut, a-ti asuma si a repara.
Inca de la discutia initiala pe care o am cu parintele si elevul, unul dintre subiectele pe care le abordam este programul lucrului individual, importanta unei discipline in lucru individual si cum anume sa-l implementam.

Dupa ce am implementat acest program, am vrut sa vad ceea ce ma interesa cel mai tare si anume feedback-ul eleviilor care a fost unul neasteptat de bun.
De aici a plecat ideea ce urmeaza sa fie implementata si anume „Lucru individual ghidat”.

  • Cum functioneaza? Se sustine o testare initiala pentru a vedea exact nivelul elevului, apoi pregatim o serie de teme de lucru pentru o perioada de o luna de zile. Impartim intr-un numar de exercitii pe care el trebuie sa-l trimita zilnic spre corectare.
  • Feedback saptamanal asupra temelor facute si raspunsuri la intrebari.
  • Raport lunar in care vedem evolutia elevului din luna curenta.
  • Ce urmarim sa dezvoltam prin acest proiect? Disciplina, organizarea timpului si invatare autodidacta.

Sunt curioasa voi ce parere aveti despre acest proiect.
Scrie-ne parerea ta pe facebook sau instagram: @exploreacademy sau pe email academyexplore@gmail.com