Obiectivele ședințelor de meditație

 

 

 

 

Este foarte importantă setarea corectă a obiectivelor. Este un aspect pe care îl discut încă de la prima întalnire deoarece ajută pe de o parte elevul dar și profesorul în elaborarea planului de studiu. 

Periodic (de preferat lunar) este bine sa primești un feedback de la profesor, să vezi ce anume poți îmbunătăți, dacă te încadrezi în timpul rămas până la examenul pe care urmează să-l susții. Pentru o bună verificare în cadrul centrului susținem periodic simulări cu feedback detaliat pentru examenele naționale și de admitere.  

 Deloc de neglijat este alegerea profesorului cu care colaborezi. Aici vine în discuție nivelul de experiență, competențele sale, rezultatele avute și  capacitatea de a se adapta nevoilor tale. Caută recomandări sau dacă nu sunt recenzii pentru profesorul ales poți cere 2-3 date de contact pentru a primi feedback. 

    Un  aspect important este locul unde faci pregătire. Indicat este ca locul sa fie un spațiu neutru, în care să nu poți fi distras și în care să te simți în singuranță. Atât alegerea profesorului cât și a locului unde te pregătești influențează atingerea obiectivelor tale. 

Înainte de a lua o decizie, de a începe să faci pregătire pentru liceu/facultate ia un timp cu tine și răspunde la întrebările de mai jos: 

  • De ce vreau să mă pregătesc la materia respectivă?
  • Unde și cand vreau să mă pregătesc?
  • Care este nivelul meu actual?
  • La ce nivel îmi doresc să ajung?
  • Cât timp am la dispoziție?
  • Cât timp sunt dispus să aloc zilnic pentru a mă pregăti?

 

Mult succes!

Abia aștept să ne cunoaștem și să te ajutăm să îți atingi obiectivele!