Ce faci vara aceasta?

Mai sunt doar 3 luni pana vine vara, asadar te intreb: Tu cum iti petreci timpul vara aceasta? Vreau sa-ti dau o sugestie: scoala de vara Explore Academy. Las aici un link de unde poti afla mai multe detalii, iar mai jos am sa-ti dau 5 motive pentru care sa participi.

Acum ca stii detaliile legate de perioada, ce teme abordam in taberele de vara 2022 si o parte din activitati vreau sa-ti spun si cu ce anume imi doresc eu ca tu sa ramai dupa activitatiile desfasurate in scoala de vara
#1- Notiunile de programare
 
Notiunile de programare pe care le vei primi in fiecare modul sunt practice si moderne. Sunt convinsa ca te vei mai intalni cu ele si pe viitor. 
 
 #2 – Independenta
 
Pe langa notiunile invatate in aceasta perioada , mi-am propus ca fiecare modul sa ofere cursantului un nivel de independenta. Acesta sa poata continua sa se dezvolte si sa creeze jocuri/aplicatii din ce in ce mai bune. 
 
 #3 – Networking
 
Am vazut pe propria piele cat este de important sa ai langa tine oameni cu aceleasi pasiuni. Asadar mi-am propus prin aceste tabare sa conectez tineri cu aceleasi preocupari si de ce nu sa se lege noi si frumoase relatii de prietenie.
 
“Noi suntem media celor 5 persoane cu care ne petrecem cel mai mult timp.” – Jim Roth
 
 #4 – Board Game
 
Vreau sa-ti arat o metoda prin care te poti si distra si iti poti si devolta skill-uri precum: vorbitul in public, lucrul in echipa, comunicare eficienta. 
 
 #5 -Surprize 
 
Este cineva care sa nu-i placa sa primeasca o supriza? Ne ocupam sa ai parte de cel putin un aha moment si o surpriza in fiecare zi.
 
Cere mai multe detalii
 
Mai multe informatii gasesti aici , dar si pe site-ul nostru.De asemenea, daca ai vreo intrebare nu ezita sa ne contactezi.