Activitati recreative pentruperioada verii – tips&tricks

Daca in postarea anterioara am discutat despre planificarea lucrului individual pe perioada verii acum a sosit timpul sa discutam despre planificarea activitatiilor recreative pe care le puteti desfasura in aceasta vacanta. Planificarea activitatilor recreative poate fi o activitate de familie, care va ajuta sa va descoperiti unul pe celalalalt si sa nu mai pierdeti timpul sa va ganditi ce anume puteti faceti in timpul liber.

  • Faceti fiecare membru al familiei o lista cu activitatile recreative care v-ar placea sa le faceti . Ia-ti 15-20 minute si completeaza aceasta lista. Exemple care va pot ajuta: vreau sa merg la mare/munte/strainatate, vreau sa vad filmul/filmele a,b,c,d, vreau sa ma intalnesc cu y, vreau sa ma joc remi/activity/sah/un joc video, vreau sa citesc cartea x, vreau sa am timp sa stau pe social media, vreau sa ma uit la vlogul y, vreau sa ascult podcastul z, etc (in functie de durata/varsta)
  • Imbinati activitatiile recreative cu cele scolare in fiecare zi. De exemplu invatarea unei limbi straine se poate intia acasa cu ajutorul unor aplicatii sau clip-uri pe youtube.
  • Legati unele activitati de hobby-uri. De exemplu activitatile sportive (incepeti o activitate care va face placere).

Aceasta vara poate fi inceputul in instalarea de obiceiuri bune pentru voi si familia voastra.